Το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο

Πρωινό σεξ: Η καλύτερη απόλαυση που μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου

Τι ώρα κάνεις σεξ με την γυναίκα σου; Τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν σεξ το βράδυ πριν τον ύπνο ώστε να είναι ξεκούραστοι το πρωί για να πάνε στην δουλειά τους. Αν όμως ρωτήσετε κάποιον σεξολόγο θα σας συστήσει να κάνετε σεξ το πρωί. Το πρωινό σεξ είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσει η μέρα σας με χαμόγελο. Κατά την διάρκεια της ημέρας κουραζόμαστε ειδικά όσοι εργάζονται βαριές δουλειές και μόλις επιστρέψουμε σπίτι τρώμε και κοιμόμαστε αφού την επόμενη ημέρα ξέρουμε ότι μας περιμένει σκληρή δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Το έχω πονοκέφαλο σημαίνει σήμερα δεν έχει σεξ

Έτσι δεν υπάρχει ώρα και διάθεση για σεξ με αποτέλεσμα να απομακρυνόμαστε μεταξύ μας ως ζευγάρι και να δημιουργούνται προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: Αμοιβαίος αυνανισμός, ας παίξουμε παρέα

sex tilefona athens

Γιατί να προτιμήσετε το πρωινό σεξ; 4 λόγοι που θα σας πείσουν:

  1. Είσαι ξεκούραστος. Το πρωί μόλις ξυπνήσεις δεν υπάρχει κούραση στο σώμα, δεν υπάρχουν αρνητικές σκέψεις ούτε άγχη, δεν έχεις πιει καφέ, ούτε έχεις ανοίξει τα email σου για να δεις τι γίνετε στην δουλειά. Έχεις χορτάσει ύπνο και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις μια καινούρια ημέρα. Γιατί να μην την ξεκινήσεις κάνοντας έρωτα με την γυναίκα σου;
  2. Ως άντρας θα έχεις την μεγαλύτερη δυνατή σεξουαλική απόδοση. Το επίπεδο της τεστοστερόνης σου το πρωί είναι στο μάξιμουμ. Οι περισσότεροι άνδρες ξυπνούν με πρωινή στύση οπότε γιατί να μην κάνεις αυτό που σε προστάζει η φύση; Αφού μάλιστα στο ίδιο κρεβάτι δίπλα σου κοιμάται η γυναίκα σου. Πολλές γυναίκες προτιμούν να κοιμούνται φορώντας μόνο ένα διαφανές νυχτικό χωρίς σουτιέν. Πολλές βγάζουν και το εσώρουχο τους έτοιμες το πρωί να κάνουν σεξ. Από εσένα εξαρτάτε πως θα το διαχειριστείς.
  3. Ξεκινάς την ημέρα σου με γυμναστική. Το σεξ κάνει καλό στην υγεία μας και όσο περισσότερο σεξ κάνετε τόσο το καλύτερο. Αντί να τρέχετε στον δρόμο κάνοντας τζόκινγκ το πρωί κάντε σεξ και θα κάψετε περισσότερες θερμίδες. Και η ημέρα σας θα ξεκινήσει με ένα τεράστιο χαμόγελο.
  4. Τεράστια έκρηξη ορμονών. Η σεξουαλική δραστηριότητα ενεργοποιεί την έκκριση ορμονών που συνδέονται με την ευτυχία. Ο οργασμός θα σας φέρνει πιο κοντά ψυχοσυναισθηματικά ως ζευγάρι. Έτσι από την μια μεριά θα βοηθήσετε την σχέση σας και από την άλλη θα νιώθετε πιο γεμάτοι και ζωντανοί ώστε να ξεκινήστε μια νέα ημέρα.

Διαβάστε επίσης: Ψάχνω σεξ εκτός γάμου

proino sex

Το σεξ είναι φυσικό φάρμακο για όλα

Μην παραμελείτε το σεξ, είναι η καλύτερος τρόπος να συνδέεστε και να επικοινωνείτε μεταξύ σας αλλά και να διασκεδάζετε και να γεμίζετε της μπαταρίες σας. Ψυχικά, σωματικά και με μοναδικές στιγμές. Όσο περισσότερο σεξ κάνετε τόσο το καλύτερο.