Κάνουμε λιγότερο σεξ, τι φταίει;

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί 2 χρόνια, εγώ 25, εκείνος 35. Τον πρώτο καιρό, έως και τον πρώτο χρόνο μπορώ να πω, κάναμε σεξ πάρα πολύ συχνά, κάθε μέρα σχεδόν. Τον τελευταίο καιρό, δεν κάνουμε με την ίδια συχνότητα, δηλαδή 1-2 φορές την εβδομάδα με φθίνουσα κατάσταση. Με απασχολεί αυτό το θέμα γιατί δεν ξέρω τι φταίει, αν φταίει κάτι ή αν εγώ πλέον δεν τον καυλώνω. Του το είπα και μου απάντησε πως απλά έτυχε και είναι η ιδέα μου, φαίνεται όμως ότι δεν είναι έτσι όπως μου τα λέει.

Εννοείται στην αρχή της σχέσης μου έλεγε τα κλασσικά "εγώ δε μπορώ χωρίς σεξ, θέλω κάθε μέρα κλπ, κλπ", ότι λέτε όλοι δηλαδή και κάθε φορά που ένας άντρας λέει ότι θέλει πολύ σεξ, μια γυναίκα γελάει, τέλος πάντων.

Διαβάστε επίσης: Ψάχνω σεξ εκτός γάμου

sex tilefona chat


Τι πιστεύετε ότι μπορεί να συμβαίνει; Εννοείται πως καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί όλα να είναι όπως στην αρχή, εννοείται, απλά θεωρώ πως τα 2 χρόνια δεν είναι τόσα πολλά ώστε να επέλθει αυτή η απότομη αλλαγή, εννοώ δεν είμαστε δα και τόσο καιρό μαζί που να μπει η ρουτίνα στη ζωή μας και να αλλάξουν τα πράγματα.

Νιώθω ότι δεν έχει όρεξη καν, δηλαδή με βλέπει και θέλει να με κάνει γούτσου, γούτσου, καταλάβατε, δεν είναι δηλαδή ότι δε μου δίνει σημασία γενικώς, και τα πάμε πολύ καλά σαν ζευγάρι, δεν έχουμε προβλήματα, όμως στο θέμα σεξ, αρχίσαμε να κουτσαίνουμε. Και το θεωρώ πολύ νωρίς.

Διαβάστε επίσης: Ο γάμος βολεύει περισσότερο τους άντρες ή της γυναίκες


Μήπως έχει βρει γκόμενα; Και αντί να κάνει σεξ μαζί μου, ικανοποιεί την άλλη; Έχω ακούσει ότι πολλοί άντρες, ιδίως στα 35-45 συντηρούν ερωμένες κρυφά από την γυναίκα τους. Ίσως είναι το αίσθημα αυτοεπιβεβαίωσης που νιώθουν ότι σιγά σιγά φθίνει η γοητεία τους, ή θέλουν να δείξουν ότι έχουν ακόμη τι να προσφέρουν στο κρεβάτι; Δεν ξέρω τι συμβαίνει και αυτή η κατάσταση μου δημιουργεί ανασφάλειες.

Διαβάστε επίσης: 5 σημάδια ότι η σχέση σου κινδυνεύει από το cyber sex


Καταλαβαίνω ότι έχει χίλια πράγματα στο κεφάλι του. Δουλειά, καθημερινότητα, φίλους, οικογένεια, αγωνίες και τρεχάματα για να έχουμε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ζωής. Όμως όταν το σεξ λιγοστεύει είμαι σίγουρη ότι θα φέρει μαζί του πολλά προβλήματα. Δεν είπα να μην κοιτάζει την δουλειά του, αφού αυτή μας ταΐζει, όμως και εγώ έχω της σεξουαλικές μου ανάγκες.

Διαβάστε επίσης: Πώς είναι το σεξ στα 20, τα 30, τα 40, τα 50


Σκέφτηκα να πάμε διακοπές κάπου για μια εβδομάδα ώστε να προσπαθήσουμε μαζί να ανανεώσουμε την σχέση μας. Να θυμηθούμε παλιές αναμνήσεις, αλλά και να φτιάξουμε καινούριες. Εσείς τι λέτε; Είναι καλή ιδέα;