Πρωκτικό σεξ ας μιλήσουμε ελεύθερα για το μεγαλύτερο ταμπού

Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στο πρωκτικό σεξ;


Σήμερα ανοίγουμε ένα από τα μεγαλύτερα θέματα ταμπού για πολλούς Έλληνες και αυτό είναι το πρωκτικό σεξ. Πάρα πολλοί λένε ότι όχι απλά το έχουν δοκιμάσει αλλά και το κάνουν πολύ συχνά, είτε με της συζύγους τους, είτε με πόρνες. Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι το έχουν ως μόνιμη φαντασίωση, χωρίς όμως να τολμούν να το ζητήσουν από την κοπέλα τους. Είτε γιατί φοβούνται την άρνηση, είτε για να μην τους χαρακτηρίσει ως ανώμαλους, είτε γιατί απλά φοβούνται τον πόνο, τον δικό τους αλλά και της κοπέλας.

proktiko sex

Ας δούμε τι ισχύει και τι είναι μύθος.


Για πολλούς μπορεί να θεωρείται ταμπού, για άλλους να είναι απλά απαγορευμένη συζήτηση και για άλλους να θεωρείται κάτι απολαυστικό το οποίο φέρνει περισσότερο κοντά το ζευγάρι. Η γυναίκα δίνει κώλο μόνο σε όποιον αγαπά, λένε κάποιοι. Το σίγουρο είναι ότι το πρωκτικό σεξ αποτελεί μια πολύ απολαυστική σεξουαλική πράξη.

Ωστόσο, εδώ είναι καλό να ενημερώσουμε ότι όπου υπάρχει απόλαυση υπάρχει και ρίσκο, και τα ρίσκα κανείς δεν τα αγαπάει. Διότι, μπορεί να είναι μεγάλη η απόλαυση στο σεξ από τον κώλο, αλλά ελλοχεύουν και κίνδυνοι για την υγεία μας και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.

Πρωκτικό σεξ το αμαρτωλό

tilefoniko-sex-proktiko
Όσον αφορά στο πρωκτικό σεξ υπάρχουν γυναίκες που το μισούν και άλλες που δεν το μισούν και τόσο. Ελάχιστες γυναίκες θα βρείτε οι οποίες να σας επιβεβαιώσουν ότι λατρεύουν το οθωμανικό σεξ.

Ας δούμε ποια είναι τα θετικά

Αυτές που το λατρεύουν λένε ότι το σεξ από την πίσω πόρτα δίνει απίστευτη δύναμη στην γυναίκα στο κρεβάτι. Εκείνη είναι ο κυρίαρχος που ορίζει και καθορίζει πότε και πως το θέλει. Οι άντρες λόγου του ότι βλέπουν πολλές τσόντες και εκεί σχεδόν είναι υποχρεωτικό δηλώνουν ότι θα γούσταραν αν η κοπέλα τους έχει κάνει και θέλει να κάνει πρωκτικό σεξ.

Πολλές γυναίκες υποστηρίζουν πως βίωσαν εξαιρετικά έντονους οργασμούς κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ. Ας μην ξεχνάμε ότι στην περιοχή του πρωκτού υπάρχει μεγάλος αριθμός νευρικών απολήξεων, που υπό κατάλληλες συνθήκες μπορεί να φέρει οργασμό αντάξιο του κολπικού.

Ας δούμε και τα αρνητικά

Το πρωκτικό σεξ πονάει κορίτσια. Όσο και να σας λένε ότι και ο πρωκτός έχει ελαστικότητα, αυτή διαφέρει του κόλπου και δεν ανοίγει εύκολα για να δεχτεί ένα πέος. Επίσης πόνος υπάρχει και στον άντρα μέχρι να καταφέρει να διαπεράσει τον χαλινό και να εισέλθει στον ορθό. Τώρα θα μου πείτε αν είναι δουλεμένος ο κώλος, εκεί τι ισχύει; Εκεί το πέος μπαίνει χαλαρά και χωρίς προβλήματα.

Το πρωκτικό σεξ θεωρείται ταμπού λόγου του ότι αν μια γυναίκα ενδώσει μετά δεν θα θέλει να την παντρευτεί κανείς. Αυτό ισχύει στην δική μας χριστιανική κοινωνία. Στους μουσουλμάνους πρωκτικό σεξ κάνουν όλες πριν και μετά τον γάμο, κυρίως όμως πριν αφού αν η νύφη δεν είναι παρθένα εκτός του ότι δεν πρόκειται κανείς να την παντρευτεί αλλά και οι πιθανότητες να την σκοτώσουν οι συγγενείς της είναι 50/50.

Πρωκτικό σεξ κάνουν από την αρχαιότητα

    
Εντάξει ας το παραδεχτούμε ότι ο πρωκτός δεν είναι σχεδιασμένος για σεξουαλική επαφή όμως διαθέτει ελαστικότητα και αυτός ο τρόπος σεξ κρύβει την καταγωγή του από την αρχαιότητα. Θέλετε μήπως να ανοίξουμε συζήτηση πως κάνανε σεξ οι αρχαίοι και μάλιστα άντρες μεταξύ τους;

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν νιώθετε έτοιμη, μην το δοκιμάσετε απλά έτσι για την πλάκα ή για να ικανοποιήσετε το κέφι του άντρα σας. Να κάνετε πρωκτικό σεξ μόνο αν το θέλετε και εσείς.