Ψάχνω σεξ εκτός γάμου

Γιατί το να θέλεις να κάνεις σεξ με κάποιον άλλον δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα;

Το συναίσθημα αυτό είναι απόλυτα φυσικό και συνηθισμένο. Η λαχτάρα για σεξ ενώ βρίσκεστε σε μια δεσμευμένη σχέση είναι ένας συνηθισμένος λόγος που οι άντρες αναζητούν σεξ με μια άλλη γυνακα. Η επιθυμία για σεξ με κάποιον άλλο εκτός από τον σύντροφό σας μπορεί να είναι έντονη και πολύ ενοχλητική. Το σεξουαλικό ενδιαφέρον για έναν νέο σύντροφο μπορεί να μην σημαίνει τίποτα περισσότερο από το ότι είστε άνθρωποι. Δεν έχει τόση σημασία το ενδιαφέρον σας για έναν νέο σύντροφο, αλλά το πως το αντιμετωπίζετε.

sexy-kouklara

Ας πάρουμε ως δεδομένα ότι αγαπάτε τον σύντροφο σας - ή τουλάχιστον τον συμπαθείτε πολύ και σας αρέσει να κάνετε παρέα. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο μαζί του. Εξωτερικά, κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι είστε το τέλειο ζευγάρι. Αλλά κουβαλάτε ένα μυστικό που σας κάνει λίγο τρελούς, θέλετε να κάνετε σεξ με κάποια άλλη γυναίκα. Ίσως να είναι η σέξι συνάδελφος στο γραφείο ή η καυτή γειτόνισσα η οποία σας αναστατώνει όταν φοράει ένα έντονο άρωμα, μίνι φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες; Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να την βγάλετε από το μυαλό σας και την φαντασιώνεστε στο κρεβάτι και στη συνέχεια αισθάνεστε ένοχοι όταν βλέπετε αυτήν όσο κάνετε σεξ με την γυναίκα σας;

Διαβάστε επίσης: Πως να την κερδίσεις από το πρώτο ραντεβού;

Αρχίζετε να αναρωτιέστε αν πρέπει να συνεχίσετε να ζείτε με τον σύντροφό σας ή μήπως αυτό σημαίνει ότι πλεόν δεν σας ικανοποιεί ερωτικά και πρέπει να χωρίσετε; Ότι δεν είστε σεξουαλικά συμβατοί; Ή μήπως έχετε προβλήματα οικειότητας, επειδή φαίνεται να βαριέστε πάντα το σεξ αφού είστε με έναν σύντροφο για πολλά χρόνια; Έχω ακούσει πολλές παρόμοιες ιστορίες. Στην πραγματικότητα το θέμα της ερωτικής απιστίας στα ζευγάρια είναι από τα πιο δημοφιλή. Οι άνθρωποι συχνά πέφτουν σε αυτό το δίλημμα, ειδικά ζευγάρια που έχουν κλείσει τα 10 χρόνια έγγαμου βίου.

"Θέλω να θέλω τον σύντροφό μου!" μου λένε συχνά.

Είναι όντως μια πρόκληση το γεγονός ότι δεν μπορούμε να πούμε στο σώμα μας τι ή ποιον να θέλει ερωτικά περισσότερο. Ο σεξουαλικός μας εαυτός έχει το δικό του μυαλό και είναι συγκλονιστικά αδιάφορος για την ανατροφοδότηση από το συνειδητό μας μυαλό. Μπορούμε να κρίνουμε και να επικρίνουμε τις σεξουαλικές μας φαντασιώσεις και φετίχ πολύ πιο εύκολα από ό,τι μπορούμε να τα τροποποιήσουμε. Φυσικά, η σεξουαλική λαχτάρα για κάποιον άλλον εκτός από την γυναίκα σας είναι πολύπλοκη.

Διαβάστε επίσης: Πόσα χρήματα βγάζουν τα μοντέλα στο OnlyFans;

sex-tilefona

Όσο κι αν θέλετε να το καταλάβετε, μπορεί να παίζουν διάφορα ζητήματα. Ίσως συμβαίνουν πράγματα στη σχέση σας που σκοτώνουν το ενδιαφέρον σας για σεξ μαζί της. Ίσως να έχει παχύνει και να μην την βρίσκετε πλέον ελκυστική. Ίσως υπάρχει κάτι ιδιαίτερο ανάμεσα σε εσάς και το φανταστικό σας ερωτικό είδωλο, κάτι που πραγματικά δεν μπορείτε να αναπαράγετε με κανέναν άλλον. Ή ίσως όχι. Στην πραγματικότητα, η λαχτάρα για έναν άλλο σύντροφο μπορεί να μην σημαίνει τίποτα απολύτως.

Διαβάστε επίσης: Πως να παντρευτώ πλούσιο άντρα;

Μιλήστε με τον εαυτό σας και ρωτήστε τον τι είναι αυτό που τον οδηγεί να ψάξει σε μια άλλη γυναίκα αυτό που δεν βρίσκει στην δική του; Αν είστε ειλικρινής μαζί σας θα φτάσετε και σε ειλικρινείς απαντήσεις. Αν προτιμήσετε τα ψέματα και της φτηνές δικαιολογίες γρήγορα θα φτάσετε στο διαζύγιο και σε οικονομική και ψυχολογική καταστροφή και αν έχετε παιδιά θα τα χάσετε για πάντα. Σκεφτείτε το καλά αν όλα αυτά τα ρίσκα αξίζουν για μια στιγμιαία σεξουαλική απόλαυση με μια άλλη γυναίκα την οποία σε ένα, δυο μήνες θα την βαρεθείτε επίσης.