Αμοιβαίος αυνανισμός, ας παίξουμε παρέα

Άς παίξουμε παρέα

Αμοιβαίος αυνανισμός: Η νέα τάση στο σεξ που θα ανοίξει νέα μονοπάτια ηδονής. Ώρα να δοκιμάσετε κάτι καινούριο στο κρεβάτι.

Σεξ χωρίς διείσδυση, γινεται. Φυσικά και γίνεται και μάλιστα είναι καταπληκτικό. Είναι κάτι που μπορεί να μας προσφέρει επίσης σεξουαλική ευχαρίστηση χωρίς τους κινδύνους τον ΣΜΝ. Εάν γίνει σωστά, ο αμοιβαίος αυνανισμός είναι ένα τρομερό όπλο το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να έχουμε μια καλύτερη σεξουαλική ζωή.

tilefoniko-sex-athens

Διαβάστε επίσης: Πόσο συχνά πρέπει να αυνανιζόμαστε;

Είτε τον χρησιμοποιήσετε ως προκαταρκτικό, είτε ως επιδόρπιο όσοι έχουν δοκιμάσει λένε ότι είναι μοναδική εμπειρία. Ειδικά οι γυναίκες οι οποίες ενθαρρύνουν τους εραστές τους να χαϊδέψουν την κλειτορίδα και τα στήθη τους λένε ότι φτάνουν γρηγορότερα σε οργασμό. Κι αν δεν είστε σίγουρος τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, εμείς είμαστε εδώ για να σας κατευθύνουμε με συμβουλές.

Ο αμοιβαίος αυνανισμός είναι όταν εσείς και ο σύντροφός σας αυτοϊκανοποιείστε παρέα και συγχρόνως, είτε παράλληλα αναλαμβάνετε ο ένας τον αυνανισμό του άλλου. Το 69 συμπεριλαμβάνεται. Ο αυνανισμός μπορεί να γίνει τόσο αποκλειστικά με τα χέρια, όσο και με τη χρήση διάφορων sex toys. Εντάξει, το πιο απλό είναι ο καθένας να αυτοϊκανοποιείται μόνος του. Όμως αν προσθέσετε και δεύτερο άτομο το πάρτι γίνεται καλύτερο.

Ας δούμε 4 στάσεις οι οποίες επιτρέπουν αμοιβαίο αυνανισμό:

Καβάλημα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δονητές, strapon κτλ τα οποία θα αντικαταστήσουν το πέος. Έτσι, διατηρείτε την οπτική επαφή με τον εραστή σας σε όλη τη διάρκεια, ενώ συγχρόνως παίζετε με της ρώγες ή η κλειτορίδα σας.

2 γυναίκες 1 άντρας

Αυτή είναι η απόλυτη αντρική φαντασίωση όπου ένας άντρας κάνει σεξ με δυο γυναίκες. Αν προστεθούν περισσότερες είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορεί να της ικανοποιήσει όλες ερωτικά όμως θα δώσει μέγιστη ηδονή στον εαυτό του. Οι κοπέλες μπορούν να κάνουν λεσβιακό σεξ μεταξύ τους ή να ικανοποιούν τον άντρα παίζοντας με όλες της αισθήσεις του. Αρκεί να υπάρχει φαντασία αλλά και να έχετε δει αρκετές τσόντες για να πάρετε ιδέες.

sex-tilefona-thessaloniki

Στάση 69

Δεν υπάρχει ζευγάρι που έχει κάνει 69 και δεν έχει να πει κάτι αρνητικό για αυτήν την στάση. Το κεφάλι του άνδρα γλύφει το αιδοίο της κοπέλας όσο το στόμα της δίνει χαρά στο πέος του. Το μόνο καλύτερο αυτού είναι το κανονικό σεξ με διείσδυση. Το στοματικό σεξ προσφέρει πολλές φορές μεγαλύτερη ηδονή από το κανονικό ή το πρωκτικό. Ειδικά αν η γυναίκα έχει αφιερώσει χρόνο και έχει μάθει να το κάνει σωστά.

Διαβάστε επίσης: Αμοιβαίος αυνανισμός πως να το κάνετε σωστά;

Δεν υπάρχει άνδρας ο οποίος να αρνηθεί ότι του ζητήσει η γυναίκα όση ώρα το πέος του είναι στο στόμα της.

Αγκαλιά

Ξαπλώστε στο κρεβάτι και αγκαλιαστείτε πρόσωπο με πρόσωπο, πλέκοντας τα πόδια σας γύρω από τον άλλον. Σκοπός είναι τα γεννητικά σας όργανα να βρεθούν στο ίδιο σημείο και να τριφτούν μεταξύ τους, χωρίς όμως διείσδυση.

Νομίζω ότι αν εφαρμόσετε της ιδέες μας στην κρεβατοκάμαρα σας θα βελτιώστε την ερωτική σας ζωή. Τολμήστε, δοκιμάστε καινούρια πράγματα και αφήστε την σεξουαλική σας φαντασία να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια ηδονής και ερωτικής απόλαυσης. Το αξίζετε!