Το Slutbot είναι μια εφαρμογή AI sex chat που φτιάχτηκε για να αναβαθμίσει το sexting

Slutbot - AI sex chat sexting

Αρχικά το να καυλώνεις με ένα bot κάνοντας sex chat μπορεί να μην ακούγεται ως ο πιο αισθησιακός τρόπος να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, όμως τώρα υπάρχουν πολλές εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης οι οποίες προσπαθούν να δώσουν λύσεις σε μοναχικούς κυρίως άντρες να διασκεδάσουν.

Μια από αυτές είναι και το Slutbot που μόλις κυκλοφόρησε. Το δωρεάν chatbot έχει σχεδιαστεί για να επικοινωνείτε μέσω γραπτών μηνυμάτων sms κάνοντας βρώμικες συζητήσεις. Πάντα με ασφάλεια, διακριτικότητα και εχεμύθεια από την άνεση του σπιτιού σας.

Διαβάστε περισσότερα: Ερωτικός εξευτελισμός με αφέντρα

Σαν το τηλεφωνικό σεξ όμως με bot

Είναι σαν να κάνεις τηλεφωνικό σεξ όπου αντί για πραγματική γυναίκα συνομιλείς με ένα bot. Αν σε μια αληθινή γυναίκα είχες ενδεχόμενα κάποιο κόμπλεξ στο τι να πεις και πως να το πεις, με το ρομπότ έχεις όλη την ελευθερία να εκφραστείς όπως γουστάρεις. 

xanthia-kalloni

Η διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια του Juicebox, Brianna Rader λέει ότι κίνητρο για την δημιουργία του chatbot ήταν να δώσουν την δυνατότητα έκφρασης στην σεξουαλική επικοινωνία ανθρώπων οι οποίοι λόγο εργασίας ή ντροπαλότητας δεν είχαν τον χρόνο ή ντρεπόντουσαν να πλησιάσουν κοπέλα και να κάνουν καμάκι. Το αποτέλεσμα είναι χιλιάδες ανύπανδροι άνδρες οι οποίοι ναι μεν κερδίζουν αρκετά χρήματα από την δουλειά τους όμως είναι δυστυχισμένοι στην προσωπική τους ζωή.

Όλοι ξέρουμε ότι θέλει θάρρος και θράσος να την πέσεις σε μια κοπέλα η οποία σου αρέσει για να προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις και οδηγήσεις στο κρεβάτι σου. Εδώ δεν μιλάμε για πληρωμένο έρωτα, αλλά για φυσιολογική προσέγγιση γυναικών από άντρες οι οποίοι είτε δεν έχουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να μιλήσουν σε μια γυναίκα, είτε δεν ξέρουν πως να την πλησιάσουν.

Διαβάστε περισσότερα: Μορφές εθισμού στο Cybersex

Το Juicebox συνεργάστηκε με επαγγελματίες συγγραφείς ερωτικών ιστοριών για να φτιάξει ένα chatbot NSFW που επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν το sexting σε έναν ασφαλή χώρο με χαμηλές χρεώσεις. Είναι σημαντικό το κόστος της υπηρεσίας να είναι προσιτό στον μέσο άνδρα εργαζόμενο ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εφαρμογή. Όσοι μείνουν ευχαριστημένοι θα την αφήσουν στο κινητό τους και θα την χρησιμοποιούν συχνά.

sex-tilefono-patra

Μια βρώμικη συζήτηση με ένα AI chatbot σε θέματα σεξ είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ανοίξεις την καρδιά σου και να πεις πράγματα που δεν τολμούσες μέχρι σήμερα να πεις σε μια κοπέλα. Η οικειότητα δεν έχει να κάνει μόνο με τη σωματική σεξουαλική πράξη. Έχει να κάνει με το πως μοιράζεσαι τον εαυτό σου και πως αποδέχεσαι κάποιες αλήθειες και καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Οι 3 συζητήσεις- ταμπού που πρέπει να γίνονται στην αρχή κάθε σχέσης

Σε ένα dirty talk με μια εφαρμογή η οποία εγγυάται την εχεμύθεια και διακριτικότητα το να πεις ότι θέλεις χωρίς να έχεις συνέπειες είναι ένα πολύ πρακτικό τεστ για την προσωπικότητα σου. Το να αισθάνεσαι ότι οι επιθυμίες σου γίνονται αποδεκτές μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά ισχυρές σεξουαλικές εμπειρίες.

Και ας το sexting αρχίσει ΤΩΡΑ!