Ερωτικός εξευτελισμός με αφέντρα

Ερωτική ταπείνωση

Υπάρχουν γυναίκες που αυτοαποκαλούνται "Dominatrix" ή "Domina", που σημαίνει ότι θέλουν εκείνες να έχουν την απόλυτη εξουσία ή έλεγχο του συντρόφου της στην σεξουαλική σχέση. Πολλές αυτό το βιτσιο το προσφέρουν ως υπηρεσία σε άντρες πελάτες οι οποίοι θέλουν να νιώσουν υποτακτικοί ή να μπουν στον ρόλο του πειθήνιου σκλάβου τον οποίο η αφέντρα του τον ταπεινώνει, εξευτελίζει και το χρησιμοποιεί ως ιδιοκτησία της.

Η γυναίκα - αφέντρα, έχει πάρει το κυριαρχικό ρόλο του άνδρα και τον υποτάσσει στον σαδομαζοχισμό της. Άνδρες οι οποίοι συνήθως έχουν κυριαρχικό ρόλο στην δουλειά τους (ανώτεροι υπάλληλοι σε μεγάλες εταιρείες κτλ) συχνά νιώθουν την ανάγκη να ταπεινωθούν και εξευτελιστούν από μια αφέντρα, να της παραδώσουν την εξουσία και τα ινία γιατί όλη την ημέρα εκείνοι έχουν τον έλεγχο. Και μάλιστα πληρώνουν χιλιάδες ευρώ για να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις οι οποίες διαφέρουν ανάλογα.

Διαβάστε επίσης: Πρωκτικό σεξ ας μιλήσουμε ελεύθερα για το μεγαλύτερο ταμπού

dominatrix

Σεξουαλικές φαντασιώσεις

Μέσω της ερωτικής ταπείνωσης και του ψυχολογικού εξευτελισμού σε μια ερωτική πράξη, ο άνδρας πελάτης διεγείρεται ερωτικά και νιώθει έντονα συναισθήματα για την γυναίκα αφέντρα του. Χρησιμοποιούνται όροι όπως Mistress, Dom, Slave, Submissive και η σεξουαλική ταπείνωση περιλαμβάνει ικανοποίηση φετίχ όπως ποδολαγνεία ή shoe fetish, παιχνίδια BDSM με δέσιμο, χρήση dildo, strapon, ξύλισμα και λεκτικό εξευτελισμό. Ο πελάτης διεγείρετε ερωτικά και τελειώνει συνήθως όταν η αφέντρα του το επιτρέψει.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το cuckold;

Κατά την διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού η αφέντρα ταπεινώνει και εξευτελίζει τον σκλάβο της υποχρεώνοντας τον να εκτελεί διάφορες εργασίες ή να ικανοποιεί τα δικά της φετίχ. Έχει τον πλήρη έλεγχο του και μέχρι να τελειώσει η συνεδρία μπορεί να τον κάνει ότι θέλει. Το ωραίο είναι ότι στο τέλος ο σκλάβος πληρώνει την αφέντρα του για την υπηρεσία που του προσέφερε.

Ερωτικά βίτσια και φετίχ

proktiko-tilefoniko-sex

Ανταλλαγές ρόλων

Πολλοί άντρες οι οποίοι δεν τολμούν να επισκεφτούν κάποια αφέντρα στον χώρο της προτιμούν να παίξουν παιχνίδια ανταλλαγής ρόλων σε ροζ τηλέφωνα καλώντας και κάνοντας τηλεφωνικό σεξ με της κοπέλες στης ροζ γραμμές. Η διέγερση μπορεί να μην είναι η ίδια όπως στην φυσική παρουσία όμως και οι κίνδυνοι είναι λιγότεροι. Στην πρώτη περίπτωση δεν ξέρεις τι ακριβώς θα σου συμβεί ενώ στην δεύτερη από την άνεση του σπιτιού σου μπορείς να σταματήσεις σε οποιαδήποτε στιγμή κλείνοντας το ακουστικό του τηλεφώνου σου.

Γούστα είναι αυτά και ο καθένας ανάλογα δρα όπως εκείνος το επιθυμεί στην συγκεκριμένη στιγμή. Σημασία έχει να περάσει καλά και να το ευχαριστηθεί ώστε να υπάρχει και δεύτερη φορά.