Τα ζευγάρια αυτοϊκανοποιούνται επίσης πολύ συχνά

Αν νομίζετε ότι οι άντρες και οι γυναίκες οι οποίοι ζούνε ως ζευγάρι μαζί δεν αυτοϊκανοποιούνται κάνετε μεγάλο λάθος.

xantia-me-vyzares

Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών που έγινε τον μήνα Μάρτιο του 2023 σε δείγμα 5600 παντρεμένων αντρών και γυναικών αποκάλυψε ότι το 60% των αντρών και το 40% των γυναικών αυνανίζονται τουλάχιστον μια φορά τον μήνα.

Διάβασε επίσης: Ερωτικός εξευτελισμός με αφέντρα

Ωστόσο η Ελληνική κοινωνία θεωρεί τον αυνανισμό ως θέμα ταμπού και τον κατακρίνει. Επίσης τον θεωρεί ως σημάδι ότι ζεις μόνος σου χωρίς να έχεις σταθερό ερωτικό σύντροφο, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Πρόκειται για μια λανθασμένη άποψη η οποία δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστον στην πραγματικότητα. Πριν χρόνια ήταν πολύ διαδεδομένη η θεωρία ότι ο αυνανισμός μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία μας η οποία ευτυχώς έχει καταρριφθεί εδώ και χρόνια, ωστόσο πολλοί Έλληνες συνεχίζουν να πιστεύουν πως η αυτοϊκανοποίηση δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά και προκαλεί προβλήματα υγείας.

avnanismos

Υπήρχαν και πολλά ανέκδοτα για την χήρα με τα 5 ορφανά, και την μαλλιαρή παλάμη που φυσικά δεν είχαν καμιά σχέση με την αλήθεια. Τα νούμερα όμως της έρευνας έδειξαν ότι 60% των αντρών και το 40% των γυναικών αυτοϊκανοποιούνται ζώντας ως παντρεμένο ζευγάρι χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: MILF κάνουν phone sex chat

Ο αυνανισμός είναι απόλυτα φυσιολογική συνήθεια η οποία προσφέρει ερωτική ευχαρίστηση στον χρήστη όταν νιώθει την ανάγκη να χαρίσει ηδονή στον εαυτό του. Το σεξ με την γυναίκα του είναι εντελώς διαφορετικό κομμάτι το οποίο καλύπτει άλλες ανάγκες.

tilefoniko-sex-glyfada

Ένας από τους πιο καλούς τρόπους για να αυτοϊκανοποιηθείτε είναι να αναζητήσετε τα λεγόμενα ροζ τηλέφωνα σε διάφορα σαιτ στο ίντερνετ τα οποία προσφέρουν ζωντανό τηλεφωνικό σεξ. Καλείτε, μιλάτε με της κοπέλες στην ροζ γραμμή και αυνανίζεστε. Μοναδική εμπειρία η οποία μάλιστα μπορεί να σας κοστίζει και φθηνότερα από το να δημιουργήσετε μόνιμη σχέση με κάποια κοπέλα.

Διαβάστε επίσης: Πως να εργαστώ ως cam girl, πλήρης οδηγός

Το sex chat στα σεξ τηλέφωνα είναι μια καταπληκτική εμπειρία την οποία καθημερινά επιλέγουν ως τρόπο διασκέδασης εκατοντάδες Έλληνες καθημερινά. Είτε βρίσκεσαι στον χώρο εργασίας και πλήττεις. Ειδικά της νυχτερινές βάρδιες που δεν έχει τι να κάνεις και αντί να κοιμηθείς μπορείς να καλέσεις κάποιο ροζ τηλέφωνο και να κάνεις τηλεφωνικό σεξ. Δοκίμασε το και απόλαυσε την στιγμή.