Ώρα για Gangbang

Πως να μετατρέψεις μια σεξουαλική σου φαντασίωση σε υπέρτατη ηδονή

Αν είσαι γυναίκα η οποία έχει φαντασίωση να την πηδάνε ταυτόχρονα 3 άντρες και άλλοι 5 να περιμένουν στην σειρά τους τότε πρέπει να μάθεις τι σημαίνει gangbang. Κάθε γυναίκα η οποία γουστάρει να παίξει τον ρόλο της πουτάνας έχει φαντασιωθεί ότι κάνει σεξ με 10 άντρες. Ελάχιστες όμως βρίσκουν την τόλμη να το πραγματοποιήσουν.

Άλλο gangbang, άλλο όργιο

Στα gangbang το κέντρο είναι μια γυναίκα η οποία λαμβάνει όλο το σπέρμα από πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους διαδοχικά. Στα τρίο ή στα όργια όλοι οι συμμετέχοντες κάνουν σεξ. Κάποιος δίνει περισσότερα, άλλος τον τρώει περισσότερα όμως θέλει προσοχή και τα φώτα αναμμένα για να βλέπεις. Για να είναι ένα gangbang σωστό χρειάζονται τουλάχιστον 3 άντρες και 1 γυναίκα η οποία θα τους πάρει όλους με την σειρά.

Διαβάστε επίσης: Πώς να φτιάξεις ένα σεξ βίντεο με εσένα πρωταγωνίστρια;

gangbang

Ξεκαθάρισε τι θέλεις

Αν θέλεις να είσαι το επίκεντρο της σεξουαλικής προσοχής, και αυτό σε καυλώνει, και φτάνεις εύκολα σε οργασμούς με μπόλικη εκσπερμάτιση τότε θα το λατρέψεις το gangbang. Δεν υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο το οποίο να σου προσφέρει μεγαλύτερη ηδονή. Πρέπει να βρεις 5-10 ενεργητικούς άντρες με μεγάλα προσόντα, μερικούς ηδονοβλεψίες οι οποίοι να παίρνουν μάτι και να αυνανίζονται και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό απολαμβάνοντας την ηδονή στο μέγιστο.

Για να είναι η καλύτερη δυνατή εμπειρία, πρέπει να το σχεδιάσεις πως θα γίνει η όλη φάση. Θα υπάρχουν sex toys, λουριά ή άλλα kinky αξεσουάρ; Θα κάνετε σεξ σε κάποιο εξειδικευμένο sex club ή dungeon. Θα δείτε τσόντες για να καυλώσετε ή μπορείς να συμπεριλάβεις τηλεφωνικό σεξ και dirty talk ώστε να δημιουργήσεις καλύτερη ατμόσφαιρα;

Διαβάστε επίσης: Το σεξ εκτός γάμου είναι μοναδική απόλαυση

tilefoniko-sex-athens

Ώρα για Gangbang, απόλαυσε το σωστά

Ξεκαθάρισε μέσα σου τι θέλεις, διάλεξε συμπαίκτες, μοιράσου επιθυμίες και όρια. Φώτα, ήχος, πάμε...Σκοπός είναι εσύ ως γυναίκα να το απολαύσεις, θα δεχτείς κουβάδες με σπέρμα στο σώμα σου, και οι 3 τρύπες σου θα γεμίσουν με αντρικά πέη το οποία θέλουν να σε πηδήξουν. Πρέπει να είσαι έτοιμη να το απολαύσεις και να ξέρεις πως να το διαχειριστείς ώστε να μην τον χαλάσεις. Οι άντρες που θα κάνουν σεξ μαζί σου θα λάβουν τους οργασμούς τους και ενδεχομένως και ένα χαρτζιλίκι αφού το σωστό είναι να το γράψεις σε βίντεο το οποίο αργότερα να το πουλήσεις. Υπάρχουν εκατομμύρια άντρες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για το ερασιτεχνικό σου βίντεο.

Μετά τι κάνουμε;

Εφόσον τελειώσετε το όργιο και όλοι είναι ευχαριστημένοι και κουρασμένοι από την ερωτική προσπάθεια μπορείτε να καπνίσετε τσιγάρο ή να πιείτε ποτά παρεούλα. Αν και οι περισσότεροι θα προτιμήσουν μπάνιο και γεια αφού ο σκοπός επετεύχθη. Δεν υπάρχει λόγος να παραμένουν στον ίδιο χώρο με την γυναίκα που πήδηξαν. Εσείς δώστε στον εαυτό σας ξεκούραση για το υπόλοιπο της ημέρας και για της επόμενες 1-2 ημέρες και μετά ακολουθεί μοντάρισμα της τσόντας και προωθητικές ενέργειες ώστε να πουληθεί γρήγορα.