Πως ο γάμος με τον σωστό γαμπρό θα σου φέρει την καλή ζωή

Ποια γυναικεία ζώδια αγαπούν την πολυτελή ζωή και αναζητούν πλούσιους άντρες που θα τους την προσφέρουν;

Πολλές γυναίκες θέλουν να ζούνε μια πολυτελή ζωή και επιλέγουν να κάνουν έναν γάμο που θα τους την εξασφαλίσει. Για τον σκοπό αυτό προετοιμάζονται προσεκτικά ώστε να είναι έτοιμες να γοητεύσουν τον πλούσιο γαμπρό που θα της οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Μερικά θηλυκά ζώδια που λατρεύουν την πολυτελή ζωή με τα γιοτ, τα εξωτικά ταξίδια και τα ακριβά δώρα και είναι ίσως πιο πιθανό να αναζητήσουν τον πλούσιο γαμπρό περιλαμβάνουν:

zodia

Διαβάστε επίσης: 5 ζώδια με ροπή να συνάψουν ερωτική σχέση με παντρεμένο

  1. Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου): τα λιοντάρια συχνά αγαπούν την πολυτέλεια και μπορεί να είναι αρκετά υπερβολικά. Εκτιμούν επίσης την προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων, κάτι που μπορεί να είναι ελκυστικό σε έναν συνεργάτη με οικονομικές δυνατότητες.
  2. Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου): ο Ταύρος είναι γνωστός για την αγάπη του για άνεση και υλικά αγαθά. Είναι επίσης πολύ πρακτικά και σκόπιμα, τα οποία μπορούν να τα κάνουν καλά στο να αποκτήσουν ή να προσελκύσουν πλούτο.
  3. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου): Ο Σκορπιός μπορεί να είναι πολύ παθιασμένος και έντονος, ακόμη και όταν πρόκειται για τους οικονομικούς του στόχους. Έχουν επίσης μια φυσική γοητεία που μπορεί να τους βοηθήσει να προσελκύσουν πλούτο.
  4. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου): ο Ζυγός εκτιμά την ισορροπία και την ομορφιά, η οποία μπορεί επίσης να περιλαμβάνει έναν πολυτελή τρόπο ζωής. Είναι επίσης κοινωνικά και αξιολάτρευτα πλάσματα, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο όταν ψάχνετε για ερωτικές συνδέσεις με δυνητικά πλούσιους συνεργάτες.
  5. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου): οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και εργατικοί, συχνά εργάζονται σκληρά για να επιτύχουν τους στόχους τους, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής σταθερότητας. Εκτιμούν επίσης την επιτυχία και την κατάσταση, που μπορεί να τους κάνει ελκυστικούς για επικερδείς συνεργασίες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές είναι γενικές τάσεις και όχι κάθε άτομο σε κάθε ζώδιο θα ταιριάζει απόλυτα σε αυτά τα χαρακτηριστικά. Οι άνθρωποι είναι πολύπλοκα πλάσματα με μοναδικές προσωπικότητες και προτιμήσεις.

sex-tilefona

3 τύποι γυναικών που ξέρουν ότι για να έχουν μια καλή ζωή πρέπει να "πουλήσουν" κάτι σε καλή τιμή

  1. Η Μαρία, μια επιτυχημένη επιχειρηματίας στα 30 της, ψάχνει για έναν σύζυγο που μπορεί να της προσφέρει την οικονομική ασφάλεια που της ξεφεύγει. Παρακολουθεί τοπικές εκδηλώσεις και κοινοτικές συγκεντρώσεις, όπου πιθανότατα συναντά παντρεμένους άνδρες με υψηλή κοινωνική θέση και εισόδημα. Η Μαρία χρησιμοποιεί τη γοητεία και την ευφυΐα της για να ξεκινήσει συνομιλίες και να φλερτάρει επιδέξια, αποκαλύπτοντας σταδιακά το ενδιαφέρον της για την οικονομική τους επιτυχία.
  2. Η Γεωργία, μια νεαρή και όμορφη ηθοποιός μόλις 20 ετών, προσπαθεί να εισέλθει στην ανταγωνιστική βιομηχανία ψυχαγωγίας. Γνωρίζει έναν πλούσιο, παντρεμένο παραγωγό σε ένα πάρτι και αρχίζει να φλερτάρει μαζί του, υπονοώντας τις δυνατότητές της ως εραστή σε αντάλλαγμα για βοήθεια στην καριέρα της. Η Γεωργία πιστεύει ότι μια σχέση με αυτό το άτομο μπορεί να της προσφέρει τις απαραίτητες επαφές και πόρους για να προχωρήσει στον κλάδο. Για να κερδίσεις έναν προταγωνιστικό ρόλο σε κάποια ταινία πρέπει πρώτα να δώσεις κάτι στον σκηνοθέτη ή στον παραγωγό που βάζει τα χρήματα. Έτσι δουλεύει η βιομηχνία του κινηματογράφου.
  3. Η Σούλα, μια παντρεμένη γυναίκα στα 35 της, αισθάνεται δυσαρεστημένη με το γάμο της με έναν ταπεινό φουκαρά που έκανε στα 17 της, και αναζητά ενθουσιασμό έξω από τη σχέση της. Γνωρίζει έναν παντρεμένο άνδρα σε μια εταιρική εκδήλωση και αρχίζει να φλερτάρει μαζί του, απολαμβάνοντας τη συγκίνηση της καταδίωξης και της μυστικής σχέσης. Η Σούλα βρίσκει παρηγοριά στη σκέψη ότι μπορεί να πάρει υλικά οφέλη από τη σχέση, όπως ακριβά δώρα ή ακόμα και οικονομική υποστήριξη. Ο έρωτας της ζωής της στα 17 μέχρι σήμερα της έδωσε 2 παιδιά, καθημερινούς καυγάδες, φτώχεια και ζωή στα ενοίκια και ούτε 500 ευρώ στην τράπεζα. Έτσι αποφάσισε ότι της αξίζει καλύτερη ζωή αν και έχει βγάλει μόνο το Λύκειο και δεν έχει καμιά άλλη πιστοποίηση η οποία ενδεχομένος θα μπορούσε να της δώσει καλύτερη δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο

Πριν παντρευτείς κάποιον σκέψου το πολύ καλά

Τα κορίτσια τα οποία τελειώνουν ένα απλό Λύκειο και βγαίνουν στην αναζήτηση εργασίας (πωλήτρια, κομμώτρια, υπάλληλος κτλ) δεν έχουν σχεδόν καμιά πιθανότητα να κερδίζουν περισσότερα από τον βασικό μισθό όλη τους την ζωή. Αν παντρευτούν νωρίς κάποιον στα ίδια οικονομικά χάλια και κάνουν 1,2 παιδιά η ζωή τους θα είναι συνέχεια μίζερη. Έτσι όσες έχουν μυαλό ψάχνονται να βρουν εκείνον τον άντρα ο οποίος είτε έχει δική του δουλειά, είτε έχει σπουδάσει επάγγελμα που θα του φέρνει καλά χρήματα, είτε δείχνει ότι έχει καλές προοπτικές που θα τον ανεβάσουν στο κοινωνικό στάτους και έτσι θα μπορούν να ζούνε μια καλή ζωή μαζί.