Πως γάμησα την milf γειτόνισσα

Σέξι παντρεμένη γειτόνισσα

Το εξωσυζυγικό σεξ είναι ενδιαφέρον, εξάπτει την φαντασία μας και προσφέρει περισσότερο πάθος και ηδονή λόγου το ότι είναι απαγορευμένο. Η όλη εμπειρία είναι καυλωτική ειδικά όταν και οι δυο μοιχοί είναι παντρεμένοι και κερατώνουν τα ζευγάρια τους. Ενώ για τον άνδρα μπορεί να είναι μια απλή επιβεβαίωση του ανδρισμού του για την γυναίκα συνήθως είναι εκδίκηση.Το πόσο ικανοποίηση μπορεί να προσφέρει το σεξ εκτός γάμου δεν μπορεί να απαντηθεί με ένα ναι ή με ένα όχι. Πρέπει να την ζήσεις την εμπειρία και ανάλογα να βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

sexy-kopela

Ζω σε μια πολυκατοικία στην Κηφισιά, Αθήνα, είμαι 32 ετών, δημόσιος υπάλληλος, ελεύθερος όμως σε σχέση με μια κοπέλα 30 ετών η οποία είναι άνεργη. Δεν μένουμε μαζί οπότε έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο να φέρνω στο σπίτι πουτάνες και λοιπές εκδιδόμενες γυναίκες, είτε επί χρήμασι, είτε για μεζεκλίκια και ταβέρνες. Οφείλω να ομολογήσω ότι μέχρι τώρα δεν βρήκα γυναίκα για σεξ γιατί είμαι ωραίος τύπος η τα άλλα κλισέ. Κάθε μια που πέρασε από τον γαμηστρώνα μου ήθελε κάτι, μετρητά, έξοδα σε ακριβά μαγαζιά και ταβέρνες, δωράκια διήμερα ή τριήμερα σε παραλίες και ξενοδοχεία κτλ. Βέβαια έναντι αυτών λάμβανα μουνί, πίπα και κώλο καμιά φορά ειδικά αν αύξανα την γενναιοδωρία μου και τρώγανε και πίνανε τζάμπα ή της αγόραζα ρούχα και παπούτσια, ή της πήγαινα δωρεάν διακοπές και ταξίδια.

Οι παντρεμένες μανούλες κάνουν το καλύτερο σεξ

Τα καλύτερα γαμήσια τα κάνουν οι γυναίκες 35-45 ετών. Είναι ώριμες, έχουν φάει της πούτσες της ζωής, έχουν μεγάλα παιδιά, έχουν βαρεθεί να της γαμάει συνέχεια ο άνδρας τους και ψάχνονται για καινούρια καυλιά που θα τους χαρίσουν καινούρια ηδονή.
Οι γυναίκες είναι πουτάνες από την φύση τους και γνωρίζουν άριστα πόσο να πουλήσουν το μουνί τους στον μαλάκα που θα το νοικιάσει. Το μουνί είναι το καλύτερο τους κεφάλαιο το οποίο το νοικιάζουν και πάντα μένει μαζί τους.

Στο θέμα μας όμως, στην πολυκατοικία είχα σταμπάρει μια γειτόνισσα γύρω στα 42-44 με ξανθό βαμμένο μαλλί καρέ και θεσπέσια κωλάρα στην οποία καιγόμουν να χύσω το καυτό μου σπέρμα. Βυζάκια είχε μικρά όμως είχε ακριβώς εκείνη την πουτανόφατσα η οποία με καύλωνε και ήθελα να χώσω την πούτσα μου στο στόμα της και να την χύνω στα μούτρα συνέχεια. Όλα τα λεφτά ήταν ο κώλος της τον οποίο τον ταλάντευε υπέροχα όταν περπατούσε. Μπουτάκια μέτρια και ύψος 1,60. Παντρεμένη φυσικά με 2 παιδιά με τον άνδρα της να λείπει πολύ συχνά από το σπίτι λόγω δουλειάς.

sex-tilefona-larissa

Σεξ με παντρεμένη

Την έβλεπα πολύ συχνά να πηγαίνει και να έρχεται από την δουλειά της και χαιρετιόμασταν στην είσοδο συνήθως. Ωραίο χαμόγελο, μάτι που έπαιζε και σέξι φωνή που καύλωνε την ψωλή μου. Μια μέρα πήρα την απόφαση να της χωθώ στα ίσια και ότι βγει. Πάντα γούσταρα να κάνω σεξ με παντρεμένη. Το έχω ως φετίχ, ως βίτσια και πάντα όποτε έβρισκα κατάλληλη πάντα περνούσα πολύ ωραία.

Αφού είπαμε της σχετικές μαλακίες περί καιρού κτλ της λέω να πάμε για ένα καφέ κάπου κοντά, ήθελα να την κεράσω γιατί πήρα προαγωγή (μαλακίες). Εκείνη αφού με συνεχάρη δέχτηκε και σε 15 λεπτά είμαστε στο Menta καφέ. Αφού παραγγείλαμε στο γκαρσόνι της μπήκα στα ίσια γιατί δεν ήθελα να χάσω τον χρόνο μου τζάμπα.

-    Σε γουστάρω μωρό και θέλω να κάνουμε σεξ, εσύ γουστάρεις τέτοια φάση;
-    Ναι μου λέει και είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο

Σεξ στο σπίτι

Πήγαμε στο σπίτι μου αμέσως και σε δυο ώρες της πέταξα τα μάτια έξω, τι πίπες, τι γλειφομούνια, τι γαμήσι στο μουνί. Κώλο δεν έδωσε όμως γιατί μου είπε ότι είχε δοκιμάσει πριν χρόνια με έναν ψωλαρά και την πονούσε πολύ και από τότε κώλο δεν δίνει. Εντάξει κούκλα μου σημασία έχει να δίνεις μουνί και στόμα. Και αυτά μου αρκούν.

Έκτοτε την βλέπω 1-2 φορές τον μήνα, γαμιόμαστε σούπερ και περνάμε υπέροχα χωρίς υποχρεώσεις και μαλακίες. Βρήκα την τέλεια γκόμενα και γαμάω όταν έχω καύλες. Το ίδιο ισχύει και για εκείνη. Χωρίς χρήματα, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς υποχρεώσεις. Μόνο σεξ και αυτό όταν έχουμε και οι δυο μας καύλες.