Φτάσαμε στο κρεβάτι, τώρα τι ακολουθεί;

Οδηγίες για καλό σεξ

Μετά από κάποια ραντεβού στα οποία περάσατε καλά και ήρθε πλέον η ώρα να φτάσετε στο κρεβάτι. Και τώρα τι γίνεται; Πρέπει να δείξετε τα προσόντα σας ως καλός εραστής και να ικανοποιήσετε της ερωτικές επιθυμίες της κοπέλας.

kouklara-kokkino-forema

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη πεπατημένη η οποία ακολουθείται κατά την πρώτη φορά εντούτοις αν εφαρμοστούν κάποια πράγματα που θα εκθέσω παρακάτω όλα θα πάνε κατ’ ευχήν και θα επιτευχθεί ο σκοπός που δεν είναι άλλος από το να ολοκληρώσετε αυτήν την όμορφη  κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το να γίνετε ένα.

Κατ’ αρχάς την πρώτη φορά δεν θα πρέπει «να πέσετε κατ’ ευθείαν στο ψητό» προσπερνώντας τα προκαταρκτικά διότι αφ’ ενός δεν έχετε βρεθεί ξανά μαζί οπότε δεν γνωρίζεστε σεξουαλικά, αφ’ ετέρου η ένταση και το στρες της πρώτης φοράς μπορεί να οδηγήσουν σε αρνητικά αποτελέσματα και η γυναίκα να μην ικανοποιηθεί και ο άντρας να ολοκληρώσει σχεδόν αμέσως. Την πρώτη φορά που θα βρεθείτε μαζί καλό είναι να αφιερώσετε χρόνο και να παρατηρήσετε τι λειτουργεί και στους δυο σας ώστε να αποκομίσετε την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση η οποία θα είναι και πρόδρομος για να υπάρξουν και επόμενες φορές. Χρειάζεται να πειραματιστείτε στο κρεβάτι ώστε να βρείτε εκείνα τα κόλπα που "δουλεύουν" για εσάς.

Πάρε μάτι τα καλύτερα Ελληνικά VIP σεξ τηλέφωνα

Για να υπάρξει δεύτερη φορά πρέπει η πρώτη φορά να είναι καλή

Μην έχετε αυταπάτες ότι την πρώτη ή δεύτερη φορά θα κυλήσουν όλα ομαλά και δεν θα προκύψει κάτι περίεργο λόγω και αμηχανίας. Αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε π,χ, είτε να μην μπορείτε να βγάλετε κάποιο από τα ρούχα σας με τίποτε, είτε ακόμη να μπερδευτείτε στην αλλαγή μίας στάσης   Βέβαια εύχεστε όλα να είναι ιδανικά. Λίγο αλκοόλ σίγουρα βοηθά την κατάσταση όμως μην το παρακάνετε διότι στο τέλος θα χάσετε τη συναίσθηση του τι γίνεται και ίσως στο τέλος να μην ευχαριστηθείτε τίποτα.

Στο παρελθόν δεν μετρούσε τόσο πολύ η αμφίπλευρη ικανοποίηση αντίθετα όμως στις μέρες μας όπου ο βαθμός πληροφόρησης ιδίως από τις γυναίκες έχει ανεβεί στο ζενίθ και γνωρίζουν πάρα πολλά είναι οι άντρες που έχουν πλέον το άγχος αν θα ικανοποιήσουν την ερωτική τους παρτενέρ και αφού πρόκειται για την πρώτη φορά το άγχος αυτό λογικά θα είναι πολλαπλάσιο του κανονικού και του συνηθισμένου. Προσοχή στης παρτούζες, δεν είναι για τον καθένα. Μπορεί να είναι η απόλυτη φαντασίωση των αρσενικών όμως πιστέψτε με δεν μπορούν όλοι οι άνδρες να ικανοποιήσουν ταυτόχρονα 2 ή περισσότερες γυναίκες. Θέλει αντοχές και σωματικά προσόντα. Αλλά πάνω από όλα θέλει επιθυμία και προδιάθεση για παρτούζα και όργια.

Διάβασε: Τηλεφωνικό σεξ και ερωτικές φαντασιώσεις

Γι’ αυτό, απευθύνομαι στις γυναίκες, καλό είναι να βοηθούν τον παρτενέρ τους να ξεπερνά αυτό το άγχος με το να τον βοηθούν να ανέβει ψυχολογικά δείχνοντάς τους πως τους αρέσουν οι τεχνικές που χρησιμοποιούν. Αυτό μπορεί να γίνει με κάποια επιφωνήματα τα οποία θα τον βοηθήσουν να καταλάβει ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

tilefoniko-sex-thessaloniki

Διδακτορικό στο σεξ!

Δεν είναι απαραίτητο από την πρώτη φορά να προσπαθήσετε να πείσετε ο ένας τον άλλον ότι διαθέτετε μάστερ στο σεξ. Δηλαδή δεν χρειάζεται π.χ να αντιγράψετε όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα για να πείσετε για τις ικανότητές σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά πάρτε το χρόνο σας και απλά δίνοντας μία μικρή ιδέα για το πόσο καυτές θα είναι οι επόμενες φορές. Αφήστε ελεύθερη την φαντασίωση σας να πλάσει εκείνες της ερωτικές φαντασιώσεις οι οποίες θα σας προσφέρουν την μέγιστη απόλαυση.