Τελικά είναι σωστό ή λάθος, ο σύντροφός μας, να γνωρίζει το παρελθόν μας;

Θα ήθελες να ξέρεις το παρελθόν της γυναίκας σου με λεπτομέρειες πριν την παντρευτείς;

Γνωρίσαμε μια κοπέλα η οποία φαίνετε καλή και θέλουμε να τα φτιάξουμε, και ίσως και γάμο. Πρέπει εμείς να μάθουμε τα πάντα για το παρελθόν της και επίσης να της πούμε τα πάντα για το δικό μας παρελθόν; Ή είναι καλύτερα κάποια πράγματα να μείνουν εκεί που ανήκουν, δηλαδή στο παρελθόν;

Διαβάστε επίσης: Πως να φλερτάρω μια κοπέλα;

sex-tilefona-athina

Ρωτήσαμε μερικούς καλούς φίλους και λάβαμε της εξής 10 απαντήσεις:

  1. Τα γενικά...λεπτομέρειες και αναλυτικά της ζωής μας δεν χρειάζετε να ξέρει... δεν είναι σωστό ούτε για πρώην να μιλάμε...και ούτε αναλυτικά δύσκολες καταστάσεις αν περάσαμε...να ζούμε το παρόν με ευχάριστη θετικότητα και δύναμη για το μέλλον.
  2. Είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι...αν το πεις μπορεί να στο κοπανίσει σε ανύποπτη στιγμή, αν το μάθει θα σου πει γιατί δεν μου το είπες. Αν δεν υπάρχει πρωινό σεξ μη μου την παινεύεις.
  3. Κανένας λόγος, με ευχαριστείς 20 χρόνια μετά.
  4. Μια γενική εικόνα πρέπει να έχει. Όχι λεπτομέρειες. Άλλωστε, σημασία έχει που είμαστε σήμερα, στο παρόν, μαζί. Τι σημασία έχει το παρελθόν?; Συνήθως οι ανασφαλείς και οι χειριστικοί άνθρωποι καίγονται να μάθουν το παρελθόν του άλλου για να κινηθούν αναλόγως. Αν τον σύντροφό σου τον υπολογίζεις λιγότερο από τον καλύτερό σου φίλο (στον οποίο θα μιλούσες), μην λες τίποτα. Αν τον υπολογίζεις τουλάχιστον το ίδιο, γιατί να τα κρατάς μέσα σου και να μην μιλήσεις; Όλοι έχουμε να αφηγηθούμε και να ξορκίσουμε (ίσως) πράγματα.
  5. Εξαρτάται από το σε ποιο επίπεδο αξιολογείς την επικοινωνία με τον σύντροφό σου.. Η λογική του μπορεί να μου το χτυπήσει αργότερα, αν και βάσιμη όταν έχεις να κάνεις με (πιθανά) ανώριμους ανθρώπους, δεν χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης. Όλα έχουν την κατάλληλη στιγμή... Είτε να γίνουν, είτε να ειπωθούν. Ειδικά στην αρχή μιας γνωριμίας που όλοι αναλώνονται κυρίως στο συναισθηματικό παρελθόν τους. Εσφαλμένα κατ εμε. Καθώς δεν γνωρίζεις ακόμα τον άλλον... Οι αναφορές σε αυτό επηρεάζουν εκ των πραγμάτων...από την άλλη τι δουλειά έχουν στο παρόν... σε ένα ενδεχόμενο νέο ξεκίνημα.
  6. Γιατί να μιλήσεις για κάτι που πλέον δεν υφίσταται; Δεν υπάρχει λόγος, εξάλλου το παρελθόν κάποιου δεν αφορά κανέναν. Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να μην στο κοπανίσει κάποια στιγμή...δεν χρειάζεται. Όσο λιγότερα ξέρεις τόσο καλύτερα κοιμάσαι.
  7. Χαζές είναι ρε φίλε να σου φανερώσουν τις 2-3 εκτρώσεις, τα κονδυλώματα και τον λογαριασμό στο onlyfans;
  8. Γενικότερα καλό θα ήταν να ξέρει τι έχεις περάσει στην ζωή σου, αλλά όχι με πολλές λεπτομέρειες. Απλά για να σε μάθει να ξέρει τι δυσκολίες έχεις περάσει, τι έχεις βιώσει, τι σου έχει λείψει που δεν έχεις λάβει στην ζωή σου κτλ.
  9. Μέχρι ένα όριο πιστεύω, π.χ Εμένα αν ο σύντροφος μου αποκάλυπτε ότι σε μια φάση δύσκολη της ζωής του ήταν επηρεασμένος στα ναρκωτικά δεν θα ήθελα να συνεχίσω μαζί του για ευνόητους λόγους. Καλό είναι να είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή και να γνωρίζουμε με ποιον μιλάμε απέναντι. Αν μάθω ότι ο άντρας μου έκανε φυλακή πχ για ναρκωτικά ή φόνο θα τον χώριζα άμεσα. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δεν αξίζει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που έκανε κάτι τόσο αποτρόπαιο.

Διαβάστε επίσης: Στα φιλικά ματς μπαίνουν τα καλύτερα γκολ

Σκέψου το 2 φορές πριν αποφασίσεις

Πριν πάρουμε μια τόσο σημαντική για την υπόλοιπη ζωή μας απόφαση πρέπει να βάλουμε στο τραπέζι όλα τα συν και τα πλην και να τα ζυγίσουμε πολύ καλά. Με αυτήν την γυναίκα θα ζήσουμε ίσως για το υπόλοιπο της ζωής μας, θα κάνουμε παιδιά, θα φτιάξουμε σπίτι και οικογένεια, θα μοιραστούμε λύπες και χαρές. Η σωστή επιλογή θα μας δυναμώσει, η λάθος επιλογή θα μας φέρει μόνο συμφορές και προβλήματα. Επιλέξτε με το μυαλό και την καρδιά.